938866151 info@dmelectronica.com

Els nostres tècnics ja tenen la certificació MTCNA de Mikrotik

DM Mikrotik Els nostres tècnics ja tenen la certificació MTCNA de Mikrotik

Mikrotik

Els nostres tècnics ja tenen la certificació MTCNA de Mikrotik

Posted By dmadmin

Recentment els nostres tècnics han aconseguit la certificació MTCNA de la reconeguda marca de routers/firewalls Mikrotik.

Aquestes són les principals característiques que un router Mikrotik pot oferir a la teva empresa:

ROUTER: Comunica les teves xarxes internes de forma ràpida i segura.

FIREWALL: Protegeix-te d’accessos no autoritzats procedents d’internet. Controla qui i per quins serveis concrets pot accedir.

TREBALL REMOT (VPN): Treballa remotament i de forma segura des de qualsevol punt on disposis de connexió a internet. Connecta les diferents oficines que te la teva empresa, com si hi hagués un cable entre elles. Mikrotik, permet establir connexions VPN (túnel), en que la informació viatja completament encriptada, i per tant protegida contra qualsevol intercepció que pugui ocórrer en qualsevol tram de la comunicació.

BALANCEIG: Mikrotik permet tenir, dos o mes accessos a internet que treballin de forma simultània aconseguint un major ample de banda i a mes amb tolerància a fallades. És a dir en cas de fallada d’una de les línies, entra en funcionament l’altre, sense que cap equip client es quedi sense servei.

CONTROL D’US DE LA XARXA: Vols prohibir que els clients de la teva xarxa utilitzin facebook, youtube, etc..? Vols assignar un ample de banda petit per aquests serveis, de forma que l’ús dels mateixos no afecti al bon funcionament de la xarxa? Tot això i molt mes ho pots fer.

WIFI INTERIORS / EXTERIORS: Utilitza Mikrotik com a punt d’accés d’interiors, o per comunicar varis edificis amb enllaços exteriors. La distància entre edificis, ja no és un problema si hi ha visió directe entre els mateixos.

HOTSPOT: Necessites controlar l’accés a la xarxa WIFI? Mikrotik ofereix un complet hotspot podent controlar l’accés a una xarxa WIFI per nom d’usuari i contrasenya, podent cobrar pel servei si es creu convenient.

FLEXIBILITAT: Tots els models de Mikrotik porten el mateix sistema operatiu, l’única cosa que canvia entre ells és la CPU, la memòria RAM i el numero de ports de que disposen. Cal doncs escollir l’aparell correctament dimensionat per les teves necessitats. Però les característiques descrites anteriorment, tant estan disponibles en aparells petits, com en els grans. Una gran avantatge, és que si la teva empresa creix, passar d’un aparell petit a un mes gran, no representa cap problema.

Mikrotik ofereix una amplia gama de aparells, amb una gran robustesa i a un preu molt competitiu.

Informa’t, a DM t’aconsellem quina es la millor opció per el teu cas.

Written by dmadmin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *