938866151 info@dmelectronica.com

CONTROLA TOT EL QUE PASSA

DM Seguretat CONTROLA TOT EL QUE PASSA

Seguretat

CONTROLA TOT EL QUE PASSA

Posted By dmadmin

Muntar un sistema de vigilància amb càmeres IP cada vegada és més senzill.

Comptar amb un sistema de vigilància a la llar no només és una qüestió de seguretat. També és molt útil per veure:

  • Què fan els nens mentre estem fora de casa.robatoris
  • Controlar si algú accedeix a una habitació que no hauria.
  • Tenir controlats des d’un únic punt totes les entrades o llocs de pas.
El que abans requeria complexos i costosos sistemes de vídeo cablejats per tot l’habitatge, ara es pot resoldre per a entorns no gaire exigents amb càmeres IP.

Si estàs preocupat pels alts índexs de delinqüència, les càmeres de seguretat no només serveixen per sorprendre els criminals a l’acte, també actua com a mitjà de dissuasió davant algun esdeveniment delictiu.

Si sospiteu que un dels empleats incorre en accions inapropiades, però no sabem per on començar per intentar arribar al fons de les coses, una càmera pot ser una eina molt útil.

Si es comet un delicte en el negoci o empresa i la persona acusada de cometre el delicte va ser captada per la càmera, es pot utilitzar aquesta eina com a evidència per a un judici.

Quan algú comet un delicte i és captat per la càmera, la policia i altres agents de l’ordre públic pot utilitzar aquest material Kit Videovigilància(vídeo o fotos) per difondre en diferents mitjans, ja que el comptar amb una imatge del sospitós pot fer un món de diferència quan es tracta de fer un arrest i aconseguir la captura d’un criminal.

Si no podem estar a l’oficina tot el temps però volem saber el que està passant, una càmera de seguretat pot ajudar a fer justament això. Podem saber el que passa a l’empresa o negoci amb tan sols uns clic a l’ordinador o dispositiu.

Per més informació Contacta’ns 

Written by dmadmin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *