938866151 info@dmelectronica.com

CONEIX LES PRINCIPALS CAUSES PÈRDUA DE DADES

DM Seguretat CONEIX LES PRINCIPALS CAUSES PÈRDUA DE DADES

Seguretat

CONEIX LES PRINCIPALS CAUSES PÈRDUA DE DADES

Posted By dmadmin

En General, no som molt conscients dels riscos de perdre la nostra informació. La majoria de nosaltres que fem servir un ordinador de forma diària patirem la impossibilitat de recuperar dades, aquestes són les causes més comunes de pèrdua de dades en el disc dur:

  • Esborrat accidental d’arxius

La pèrdua de dades per eliminació d’arxius o bases de dades, sense tenir cap còpia de seguretat disponible és tan habitual, que ni tan sols es percep com un risc real. Actualitzar arxius o esborrar-los, són activitats molt comuns i es fan gairebé tots els dies. No és d’estranyar llavors si accidentalment esborrem arxius o sobreescrivim les parts que no pretenem.

  • Els virus i malware nocius

Hi ha nombrosos nous virus que ataquen tots els dies. Estar connectat a la xarxa té els seus avantatges, però també un reg inherent d’exposar-se molts riscos greus. Els danys poden ser molt diferents, però la majoria dels virus afecta programari operatiu i danya les dades emmagatzemades. Hi ha molts tipus diferents de virus i, sovint, la pèrdua de dades és només un efecte secundari d’algun dany major causat al seu sistema operatiu. Els danys més perillosos són els atacs dirigits a robar dades empresarials.

  • Danys mecànics HDD

Els discs durs són la part més fràgil d’un ordinador; es trenquen amb més freqüència que qualsevol altre dispositiu connectat a la informàtica. Hi ha tantes peces mòbils a l’interior d’unitats de disc dur que no és d’estranyar que es facin malbé amb facilitat.

  • Falles elèctriques

Hi ha dos efectes adversos de falles d’energia. Imagini que escriu un article extens i no ha guardat encara, és potser l’exemple més simple, però imagini que el treball és amb bases de dades sofisticades o creant il·lustracions gràfiques molt detallades … ¿S’entén el que implica tornar a zero o perdre diverses hores de treball? .. Un altre problema, encara més profund pot sorgir quan les apagades afecten els sistemes operatius o maquinari; Apagar un servidor sobtadament sense els procediments adequats de tancament pot causar problemes amb el sistema d’operació per reiniciar. Els canvis bruscos de voltatge poden danyar moltes parts d’ordinador. La majoria dels problemes es poden resoldre canviant la font d’alimentació, però també hi ha una gran possibilitat de danyar altres parts que són molt sensibles als canvis en el voltatge i camps magnètics forts.

  • Danys per líquids

Des que l’ús de portàtils ha anat creixent durant aquests últims anys, els danys causats pel vessament de begudes en els equips s’han tornat freqüents també. Els líquids causen el curtcircuit dels components electrònics importants i aquests són molt difícils de recuperar després. Accidents d’aquest tipus o exposició a ambients humits solen causar la pèrdua de dades guardades en el disc dur. Anar sobre segur i fer còpies de seguretat de dades, lliura una garantia completa que no perdrà les seves dades per aquests motius.

  • Caiguda accidental

Un percentatge molt elevat de les incidències amb disc durs es produeixen per caigudes o cops.

Written by dmadmin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *