938866151 info@dmelectronica.com

QUI SOM?

DM QUI SOM?

QUI SOM?

DM va iniciar la seva activitat el Desembre del 1991 en un taller a Santa Eugènia de Berga per 3 socis, la societat va néixer com a resultat de les col·laboracions que ha hi havien entre ells i com a conseqüència de l’experiència i bons resultats en les feines conjuntes que s’havien desenvolupat. Inicialment l’objecte de la societat era disseny, muntatge i reparació de circuits electrònics i més endavant es va incorporar el manteniment d’equips informàtics.
Actualment estem ubicats al polígon Mas Galí de Gurb i oferim serveis integrals en els camps de l’electrònica i la informàtica. Els dos departaments, la enginyeria d’ Electrònica i la d’ Informàtica,  les activitats dels quals es complementen, ofereixen un servei integral: estudi de nFaçanaecessitats, proposta econòmica, desenvolupament i posada en funcionament del producte o instal·lació.Iniciem qualsevol procés de treball amb l’estudi de les necessitats de cada client, elaborem la proposta econòmica i portem a terme el desenvolupament del projecte. La nostra participació en el projecte pot finalitzar quan hem fet les proves finals reals i hem valorat l’assoliment dels objectius o continua en l’inici del procés de fabricació.
En el moment de fer qualsevol plantejament tenim molt en compte els aspectes econòmics i tecnològics, ja que per a nosaltres tenen una importància cabdal.Treballem constantment per oferir un servei de qualitat i un tracte personalitzat que ens condueixen a la satisfacció dels clients.
Creiem en la formació contínua dels professionals com a únic camí per tendir cap a l’excel·lència.
Com a professionals que som i el sector on estem ens fa estar al dia de totes les tecnologies noves que surten i puguin sortir, per tal de poder assessorar i assegurar-nos que a tots els nostres clients i els nous que puguin venir tinguin tota la tecnologia necessària per assolir els seus objectius.