938866151 info@dmelectronica.com

Software

DM Software

Software

Treballem perquè les empreses puguin aconseguir els objectius estratègics i és en aquesta línia que proposem solucions que aportin valor afegit al client i, per tant, que l’ajudin a la incorporació amb absolutes garanties als mercats més exigents i competitius.

Oferim una àmplia gama de solucions Informàtica 3 i TG Professional per facilitar la gestió diària d’autònoms, micropimes i pimes:


tgProfesional

És la millor gestió per a autònoms i pimes que busquen l’optimització dels processos d’administració de la seva empresa mitjançant l’ús d’aplicacions de fàcil maneig, amb menús intuïtius , pantalles dinàmiques i operatives àgils.

Gràcies a les seves múltiples funcionalitats específiques, tgProfesional és una aplicació de caràcter multisectorial , que mitjançant la seva àmplia parametrització es converteix en un programari àgil , eficaç i adaptable.Assoft

Per això , des dels seus inicis , la gamma de solucions tg han estat desenvolupades prioritzant la integració del sistema de treball de l’usuari i li les eines tècniques i d’assessorament adequades per cobrir amb èxit les seves necessitats de negoci.

Els programes tgProfesional són productes en creixement constant que evolucionen amb la tecnologia i s’adapten perfectament als canvis tècnics i a les reformes comptables i legals. Són solucions integrals amb un únic entorn de treball, no són mòduls independents, del que els identifica la seva gran agilitat.


Cegid Informàtica 3

Es dediquen des de 1980 a desenvolupà més que programari : solucions de gestió orientades a les petites i Mitjanes empreses que busquin Programes info3optimitzar a els seus processos d’ informació. Amb aquesta finalitat proporcionen una àmplia gamma de solucions de programari que cobreixen qualsevol necessitat, oferint programes que permeten obtenir el màxim rendiment del seu Negoci amb processos eficaços , RAPIDS i ÀGILS d’ utilitzar.


nod32 antivirus

Els virus són una de les principals causes que els ordinadors no funcionin correctament o directament deixin de funcionar. Molt sovint també són els culpables de la pèrdua d’informació i en alguns casos del robatori de claus privades i de dades bancàries. Perquè un ordinador sigui segur és imprescindible disposar d’un antivirus. poster amb els fons a quadre 220x156ESET NOD32 t’ofereix una amplia gama de productes de seguretat tan per empreses com per particulars, que et permetran navegar per internet amb total tranquil·litat, realitzar compres de forma segura, protegir-te mentre utilitzes les teves xarxes socials.


microsoft