938866151 info@dmelectronica.com

INFORMÀTICA

DM INFORMÀTICA

INFORMÀTICA

Donem resposta a les necessitats del client. Assessorem en la selecció, col·laborem en la implantació i ens fem càrrec del manteniment de sistemes i xarxes informàtiques. Mantenim des d’equips individuals fins a grans xarxes corporatives, tant des del punt de vist del maquinari com del programari.

Com a centre de servei autoritzat de Raritan donem suport a centres de control de grans infraestructures, com aeroports i de grans corporacions com entitats bancàries, administració pública o centres comercials.

Però també som competitius i donem solucions a petites i mitjanes empreses. Si el client no disposa de determinats serveis, en som proveïdors a través d’empreses col·laboradores (telefonia, tasques d’adequació d’instal·lació elèctrica o cablejat…). Si és necessari, en els projectes d’implantació de nous sistemes col·laborem amb altres empreses per tal d’oferir un servei integral i, per tant, reduir la complexitat, el termini d’execució i el cost global del projecte. Imagen2

L’estructura del nostre servei tècnic ens permet arreglar simultàniament 12 PC, fet que facilita que els terminals puguin estar més temps sobre el banc de proves i, per tant, assegurar la resolució satisfactòria de les incidències.

Tenim tècnics localitzables en tot moment via mòbil, whatsapp o correu electrònic, tant per a reparacions al taller com al domicili, donant una solució immediata la client. Disposem de servei d’urgències durant vacances i caps de setmana.

També oferim assistència tècnica remota per a clients autoritzats. D’aquesta manera, evitem desplaçaments tant del client com del personal i, per tant, reduïm costos.

Estem convençuts que l’especialització és clau per oferir un bon servei i és per aquest motiu que som experts en plataforma PC x86 i AMD64 en el sistema operatiu basat en Windows, Apple i Android.