938866151 info@dmelectronica.com

Servidors

DM Servidors

Servidors

A DM trobaràs una gran ventall de possibilitats alhora de canviar el teu servidor. Des d’un NAS per emmagatzemar la informació domèstica, passant per un servidor dissenyat per a petites empreses de fins a 15 llocs de treball, fins a servidors d’alta disponibilitat, per empreses més grans.

Treballem amb les principals marques del sector HP, Dell o Lenovo, etc.

NAS emmagatzemament domèstic:

Dispositius que es connecten a la xarxa per oferir emmagatzemament de la informació domèstica. Normalment es presenta en configuracions de 2 discs durs de forma que un disc dur és rèplica de l’altre. Així si s’espatlla un dels discs durs no es perd la informació. Permet connectar-se a la xarxa sense fils, per treballar-hi amb major comoditat.

Servidor petites oficines:

Servidors de petites dimensions per donar servei a petites oficines de un màxim de 15 llocs de treball, a un preu molt competitiu. Oferim diferents configuracions per adaptar-lo a les necessitats del client. Amb discs durs redundants, i connectivitat Gigabit. També oferim la possibilitat d’acompanyar-lo amb protecció antivirus NOD32 i sistema de copies de seguretat a disc dur USB.

Servidor d’alta disponibilitat:

Pensats per empreses a partir de 15 llocs de treball. Estan pensats per alta disponibilitat, podent estan en funcionament 24h al dia i 365 dies a l’any. Es poden establir configuracions d’alt rendiment amb redundància de font d’alimentació, de disc dur, o de tarja de xarxa. Es pot acompanyar amb sistema de copies de seguretat Ultrium (Cintes de gran capacitat i altra velocitat de copia).